Will you love me forever?

Nu ska jag ta & fixa mig lite och sedan tänkte jag gå på en promenad med smirre. :) det är rätt fint väder och det ska man fan se till att utnyttja! yeppyepp. blir så av.


Don't you wanna make love?



Igår från ingenstanns började jag blöda sjukt mycket näsblod.
om jag tyckte synd om mig själv? ATT JAG GJORDE ! : (

From the bottom of my heart

" nathalie du gör det bara värre för dig själv "



Det värsta jag vet är fan folk som inte vågar stå för det dom säger, folk som snackar massa skit och sedan säger " nää. så vare inte " Även fast jag skulle förlora allt på att alltid vara rak och ärlig skulle jag göra det tusen gånger om, jag blir heldre mördad rakryggad.


I detta fall så tänker jag inte vika mig en sekund, never in hell att jag viker mig. Utan sebastian. ska du göra någonting mot någon så ska du göra det mot mig och inte min pojkvän, för den lilla stackarn har inte gjort någonting annat än valt fel flickvän.

Won't you give up?

Isabella Uhlán den 29 mars kl. 22:55
Seriöst sebastian, kan du låta fredrik vara? ringer eller hör du av dig till honom igen så kommer jag göra en polisanmälan på dig, fattar du det?????

Bara för att du inte kan slå mig så ska du inte ge dig på min pojkvän som inte har något med detta att göra.

Skaffa ett liv istället för att göra allt för att söka bråk.



Isabella Uhlán
den 30 mars kl. 13:44
Du är inte bara jävligt ful, du har liten kuk också. Sucks to be you. Fyfan vad omoget av dig att dra upp Jimmy, seriöst, har du inte nå känslor i kroppen?

Hur går det på jobbet sebastian? ett drogtest vore väll bra? Fixar det åt dig jag, PUSS :)



Isabella Uhlán den 30 mars kl. 16:03
Hade du aldrig hotat mig hade min pojkvän aldrig behövt ringa dig. Och hade jag aldrig "flörtat" med magnus hade du aldrig hotat mitt liv.

Du ställer bara till det för dig själv, jag har sagt att jag är beredd att glömma allt detta och slippa en polisanmälan, men nu har du gått över gränsen.

Våra namn var faktiskt riktigt fina, :) Vi ville bara bli lite coolare med nya namn. Och slampa? ta reda på fakta innan du uttalar dig. Har förmodligen slampat omkring mindre än vad du nångonsin kan ana!


Och snälla fula tjocka sebastian, nämn inte min bror i detta. Han ligger i en grav och kan inte ens försvara sig, hur jävla äcklig blir inte du som ger dig på en död människa? Du om någon ska skämmas!



Isabella Uhlán den 30 mars kl. 16:13
När du sitter i en cell kan du iaf inte gå mig på nerverna :) stolt din mamma måste vara över dig, och din pappa. fyfan :p stackars föräldrar, fick sundsvalls fulaste unge och sedan är han en hjärndöd idiot. lider med dom. men vi säger så sebastian, jag ringer ditt jobb och ordnar ett drogtest, eftersom du röker på så sitter det i kroppen ca : 4 veckor.


Sedan gör jag en anmälan på att du hotat mig & fredrik. Jag är nöjd så.. Ha det bra.



Isabella Uhlán den 30 mars kl. 17:22
En ursäkt från dig räcker inte. Du har gjort det hemskaste du kunde göra mot mig, jag skiter i om du kallar mig slyna, hora eller liknande men att du tog upp min bror gjorde att vad du än gör kommer jag hata dig.

Om du själv gått igenom det så vet du hur det känns & borde ha tillräckligt med vett i huvudet för att förstå att det är någonting man inte gör.

Och vadå Jimmy har inte varit en ängel? vad fan har DU med det att göra? vad fan ska JAG få lida för att han gjorde saker för snart 6 år sedan? Tillochmed Jimmy skulle som knarkad aldrig såra en människa på detta sätt.


Det enda jag vill är att du ska aldrig mer nämna hans namn. Jag ska se till att min anmälan på dig kommer gå vidare, för du kan inte tro att du ska göra folk osäkra och sedan ska du bara be om ursäkt och tro att allt är glömt. Så funkar inte verkligheten.

He about to lose me

På måndag åker jag & syster ner till stockholm, =) Ska bli riktigt spännande och jag tror syster kommer vara sjukt nöjd på onsdag när vi kommer hem, ;) Då är jag hennes slav i typ en vecka. Eftersom jag kommer vara äckligt avundsjuk kommer jag kanske inte vara jätte snäll..



Mama im in love with a criminal

fyfan vad svårt det är att hitta en vettig lägenhet med en vettig hyra. Lägenheten jag kollade på i måndags var riktigt fin, men då varken vatten eller el skulle ingå skulle hyran bli på ca: 4800-5000 :- i månaden, och det känns onödigt dyrt för en 1:a.



How I roll

Sebastian Lind den 30 mars kl. 08:09
DIN* pojkvän var ju så jävla tuff, så det är väl bara för han att stå upp för sig själv över det han sa och stå sitt jävla kast. Sen att hor Jimmy Aldrins syster skulle vara en GOLHORA. Det kunde man ju nästa ge sig fan på.



Sebastian Lind den 30 mars kl. 14:45
Jajaja, detta fula tryne och denna lilla kuk får sitt ändå. Å det är underbart att vara jag ska jag säga dig. Jag känner inget för horungar, såsom din bror var och även dig.


Sebastian Lind den 30 mars kl. 15:54
Vadå magnus? Han har inget med detta att göra, det är din pojkvän som ringde och trodde han var någon jävla gangster utav något slag. DÄRFÖR! sedan att du fortsätter tro att du är en marodör och kan säga att du ska hugga en hur som helst.. Alltså, du är inte bara ful och slampig du heller, utan du är verkligen lik dum som du ser ut. Det är förns nu jag insett de ordspråket. Tror du jag är rädd för böter och fängelse, jag har både tillräckligt med pengar för att VASKA dem böterna, och sedan klarade jag 9 månader senast, sitter gärna 6 till om de ska vara så endast för att du ska hålla igen din käft. Det är väl klart du kan, dumma människor finns alltid här i världen. Du och Sandra har fucking till och med bytt namn för era "föredetta" namn var dem vidrigaste i stan förut. ANMÄL MIG DÅ! KOM IGEN. SÅDAN BROR SÅDAN SYSTER, GOLHORER HELA JÄVLA HÖGEN! ÄCKLIGT! SMUTSIGT!!!!!!



Sebastian Lind
den 30 mars kl. 17:10
Jag kan hålla med dig om att ta din bror in i detta var jävligt fel, men de spårar ur när jag blir förbannad. Jag har dock anledningar då din bror inte var den snällaste direkt, men de har inget med dig att göra. Så förlåt så jävla mkt, å de är ärligt! Jag har själv en storbror som dog för 4 år sedan så jag vet exakt hur de känns.


ANMÄLD!!

Har vi hittat sveriges hemskaste människa? jag tror nog det.
tror ni hans " ursäkt " betyder något? inte ett dugg.

We can give them what they want

If you know what it takes to be my man
We can go make love together
You can be my fuck tonight

We can tear it up tonight



In the shadows where it's hot
Know the risk of getting caught
Wanna taste forbidden fruit
And seal it with a kiss


Wanna see what you are?

Jag har märkt på smirre lite att hon varit lite seg & hängig, och idag fick jag veta varför... hennes löp började idag :p Så det är ju inte konstigt att hon varit lite konstig :)


Who do you think you are?

Im not the bad girl denna gång, faktiskt inte. Iallafall så är SEBASTIAN LIND en jävla sopa. Helt allvarligt att ringa en SÖT tjej och säga att " jag ska döda dig, jag ska se till att ditt liv blir ett helvete, vet du inte vem jag är? " för någonting som han inte ens har med att göra är bara jävligt onödigt.


Att han sedan skämde ut sig och trodde han var värsta kändisen så blev det bara pinsamt. Men som jag sa sebbe.. du fick min adress.. vill du mörda mig så go ahead.


Ring innan bara, wanna look my best! ;)




To get on my level level



Look at me you know I'm hot.
Look at me bet you wish you had my spot
She wish she was me, and that's too bad

Come here and walk with me

Nu åker jag iväg & tittar på en lägenhet, ;> Ska se till att inte bli hemlös. hahaha :p mitt kontrakt går ut 31/5 börjar få lite smått panik.. heheh.. jaja off and away.


It's been too long anticipating



I got someone waiting at home

He says he in love but lately I just don't know
He don't see me or make me feel hot
Banging in the club with all of my ladies and he don't know that

Save last night

Jag älskar denna lilla varelse det gör jag, men hela dagen idag har jag bara tänkt, ååh. ilska.. försvinn. Så vidrigt väder så man blir helt opeppad på att gå ut med henne. Blir nog gladare på henne när solen kommer igen, :p Min lilla tös.


Wanna feel my heart beat?




Känner mig helt slut efter denna helg, blir en tidig kväll idag för mig, en ny spännande vecka väntar så måste vara utvilad så jag klarar den också.


You can take me home


Enough is enough

helt ärligt så tyckte jag denna sög, visst jag kanske inte hängde med och missade slutet, men jag led genom det jag såg :P inte okej! inte ett dugg faktiskt.


My pain your thrill



I wanna hurt you, just to hear you scream my name.

You are so cruel

fyfan vilken underbar kväll :D Sandra & elin är kanske störtsköna! The best girls ya know!



HAHAHHAAHAHAH, allvarligt jag garvar fortfarande :D så jävla kul!

" Vem är dendära tjejen som du tyckte var så snygg? "
- där, hon med mjukiskläder med mat på och som luktar mens!

♫ Tonight I'll be your naughty girl

 

Igår blev det en FYLLA, haha herregud. Att jag ALDRIG lär mig. :P


Im gonna get what I want




Nu har jag varit väldigt tydlig med vad som ska göras innan han går hem. Hoppas han inte glömmer ilska bara, för säkerhetsskull så tejpade jag fast en lapp med texten " Don't forget me daddy :( " hahahahahahaha. så gulligt.


This is soon gone



Fredrik bara sover & sover, :( ska skriva ett brev till han iaf, att han ska gå ut med ilska innan han går hem :p Så kan jag stanna en extra stund på birsta! asbra ! :D


We can run away

Jag har sveriges hemskaste utväxt, ^^ haha... men jag vill försöka få håret lite ljusare så har inte färgat ännu, men den "svarta" färgen vägrar ju släppa :( kanske får fixa hårfärg idag?


From heaven to hell

herregud, världen håller på att rasa samman, jag var vaken tidigare än ida idag. omg omg. inte okej!!! :o Ska börja fixa miga alldeles snart, blir nämnligen birsta idag med bästa brudarna :D


I wanna go higher with you

Idag står det kycklingsallad på menyn, jag har gjort den nästan helt själv (fredrik har skurit lite sallad & rivit morot) Så jag hoppas det blir gott, ;D

Two hearts have no fear

Har beställt bilder nu ikväll. Beställde två förstoringar & 100 "småbilder" .. förstoringarna blev 50x70 vilket kommer bli asnice. :D Så om 7-10 dagar trillar dom ner här.


You can't blame me nomore

Har skickat hem fredrik några timmar för att få saker & ting gjorda här hemma :) Kanske hinner med en film också. yeppyepp. Nu ska jag iaf fortsätta med att städa. =)


It was just a dream



Women fall in love by what they hear.
Men fall in love by what they see.
That’s why most women wear makeup and most men lie.

Cooler than me

Idag blire städdag här hemma, först tänkte jag hoppa in i duschen och sedan ska jag slita upp herr fredrik så han hjälper till med att städa, ingen vila ingen ro för honom inte ;)


Then it was only you and me

Jag totalt älskade denna film, den var lite weird.. men otroligt fin.


You hit me again



Fan, jag & fredde la oss i sängen för att se en film, efter en stund blev jag svintrött & tyckte, fan vi tar en powernap... ångrar mig nu som fan då jag sov 2 timmar. :p jaja.. försök sova inatt du! Nu sitter jag & tänker om hela sundsvall håller på att blåsa bort, känns som en överdrivt? ;) litt kanske! ska se klart filmen nu med surpuppan min.

Say it right



Herregud, helt slut blev jag av dagen idag..
först gick vi ner till UM. Sedan bort till AF och sedan till willys, djurmagazinet och sedan ÄNTLIGEN hem :p allt detta tog 3 timmar och 40 minuter. trött tjej? men skojar du!! Nu har vi iaf ätit middag så resten av kvällen blir jävligt lugn vill jag lova.

I read your mind and tried to call

Well there's three version of this story, mine, and yours and then the truth.
And we can put it down to circumstance our childhood then our youth.
Out of sentimental gain I wanted you to feel my pain,
But it came back return to sender.



What a shame we never listened.
I told you through the television.
And all that went away was the price we paid.
People spend a life time this way.
Oh what a shame.

Even if u don't love me

Klockan ett har jag tid hos UM, så jag, fredrik & ilska ska ta en promenad ner till stan, efter UM ska vi till arbetsförmedlingen och sedan HEEEEM :P nej justja, vi måste handla först. Så got stuff to do, people to meet.


To my great friend

Nu ska jag & fredrik hoppa ner i sängen. :) ttyt = talk to you tomorrow.


The way you are

Jag & smirre har varit hemma nån timme nu. :) Vi har hunnit med att höra sandra på radion och just nu håller jag på att tvätta.. mitt humör är så lågt de kan bli. usch.. vill bara gå & dränka mig eller nått.


You are my heart

Fyfan vad arg jag blev på mamma inatt när hon snarkade & snarkade.. ååååååååh. hon gjorde mig så sinnessjukt arg. Somnade 4-5 imorse.. skulle egentligen till UM idag & göra ett jävla klamydiatest, men ska dit imorgon ist. :P haha. Så gåre när man ligger med fel personer.

Crash and burn girl

Snart blir det bedtime för mig, ska sova med mami & smirre så de ska bli mysigt. (ilska alltså) mamma lär bara snarka och gå mig på nerverna! Ni anar inte hur sjukt skönt de känns att fredrik har slutat snarka efter sin operation, nu är han snart "the perfect boyfriend" ;)



Imorgon ska jag upp klockan 7
för att ringa UM, fyfan........... :( värdelöst. men a girl gotta do, what a girl gotta do. :p nej nu pallar jag ente mera. FÖRRESTEN, suger kuk att Nicky lämnade Big brother. arg tjej!!!!!

You won't tell me

 

haha dåligt kär man blir? så jävla sööööt!


The love is here

Sitter hemma hos mami nu, :) har blivit lite prata-i-hål-tid med mamma & micha :P mycket bra! dom gör mig så klok. Sitter bara just nu & lyssnar på musik & väntar på att middan ska bli klar, skönt att inte behöva laga mat, ska fan flytta hem igen ;)



Runt halv 6 ska jag och micha pallra och iväg till stockvik för att kolla på en lägenhet. ;> får hoppas till gud att jag vill ha den OCH att jag får den. vore underbart. :)

Sleepyhead



Vad heter ni?

Isabella & Fredrik

Hur träffades ni?
Ehhh lång historia ;D men jag ar full iaf.

Är ni förlovade?
Nope, :p

Bor ni ihop?
Icke sa nicke.

Har ni barn?
Nejnej


Kommer du ihåg er första kyss?
Jag var full, det måste ha vart i min säng iaf :D

Vem sa "Jag älskar dig" först?
Jaaaaaaag :p

Vem är äldst?
Fredrik

Vilka stjärntecken är ni?
Jungfru & Vattuman ;p nej nu blev jag osäker ;o

Vem fyller först på året?
Fredrik

Vem är längst?
Fredrik

Vem sjunger bäst?
Jag ;)

Håller ni i handen på stan?
oftast ja :D

Var nån av er oskuld när ni träffades?
fredrik var :p men han vägrar erkänna det.

Kände ni varann innan ni blev ihop?
nej, vi blev tillsammans direkt när vi såg varandra, NOT!

Vad har ni gemensamt?
Inte så mycket egentligen. kanske att vi är störd.

Blev du kär vid första ögonkastet?
JAAAAAAAA! :p att jag blev. besatt

Har ni någon speciell låt?
jag tänker på han när jag hör http://www.youtube.com/watch?v=-BLEKahY5aY

Har ni några "frikort"?
Jag har ;)

Har ni stora framtidsplaner?
att vi har, fredrik ska sluta snusa/röka.

Har ni gråtit i varandras armar?
fredrik är en cold-hearted-bitch, så han gråter inte, men jag har gråtit hos honom.

Vem lagar bäst mat?
JAG :p för fredrik lagar aldrig mat!

Vad gör ni en vanlig vardagskväll?
äter godis & är muppiga!

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses?
Ganska ofta, men vi pussas nog oftare "hejdå" än "hej".

Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången?
nej :) 15 min kanske.

Blir du lätt svartsjuk?
jag är sjukt svartsjuk :p men fredrik är inte.

Brukar ni bråka?
Mjarå ;p

Vad använder ni för preventivmedel?
vi har icke sex ;) han vill vänta med det.

Brukar nån av er prata i sömnen?
JA!!! fredrik är skitläskig :(

Diamonds will make me love you

Igår blev det jag, ida & sandra som hängde hos henne, vi snackade massa skit, såg film & åt ostbågar. Riktigt trevligt att umgås bara tjejer & skratta en massa. Så sedanblev det även bestämmt att jag skulle sova här, så ida skickade vi hem med 23:15 bussen, sedan låg jag & sandra och babblade till 03:10


Bjuder på en bild på sandra.


Nu sitter vi i hennes soffa vid varsin dator, ^^ ska snart ta och pallra mig hem & göra mig iordning för att åka hem till mami.


The worst is over now

Idag blir det att umgås med Miss Sandra. Ska ta & göra mig iordning lite nu & sedan går jag bort till henne :) Vi lär ju bara ska ta det lugnt & tjattra lite, ;D


I don't want you back

Inatt hade jag värsta "mardrömmen" jag & fredrik var på krogen, oså typ började jag bråka med nån brud & det visade sig vara fredriks ex, så det slutade med att fredrik ville att hon följde med oss hem & blablabla, sen typ så började hon flytta in och vi tre bestämde oss för att vi skulle ha ett förhållande, eller ja. fredrik skulle ha båda oss. Så efter ett tag så började jag märka att han kramade & pussade henne mycket mer än vad han gjorde med mig, så jag blev skitledsen.


Så gick jag därifrån och så skrev jag till han på msn och bara : du älskar henne mer än mig eller hur? och han bara : jag kan inte välja. blablabla! men de var lixsom helt självklart att han gjorde det. Så vaknade jag, och fyfan vad ledsen jag kände mig, så jag klev upp ur soffan och pussade en massa på fredrik. :(



Jag tror jag uppskattar inte fredrik lika mycket som jag borde göra. Jag har nog svårt att se det själv, men jag skulle totalt bryta ihop om han lämnade mig för någon annan!

Iam broken without you

Jag har fått sova på soffan 2 dagar nu, får inte lika ont i stjärtbenet av att ligga i soffan, inatt hade jag så äckligt ont, fyfan.. vart så less. fick gå upp & duscha inatt och efter det så kunde jag somna om igen. gick tillochmed och la mig i sängen & sov med freddy.


You now I pay for it

Fredrik la precis sin snopp på min axel :p mitt lilla weirdo! Har blivit en massa tvtittande och ätit massa onyttigt hela kvällen. Vad gör man inte för sin pojkvän? He-HE-HEHEH. Jag tänkte fan försöka tvinga honom ge mig lite massage, det förtjänar jag. :D


You are my love





Nu har jag & fredrik kommit hem från middagen hos hans mamma & hennes kille, ;D jag var typ nervösast i stan då jag aldrig träffat dom förut, :p Förutom att jag höll på börja asgarva där ett tag gick det superbra & dom var jätte snälla och gulliga. Och sen var det asgod mat & blåbärspaj, vem kan gnälla ? ;)


Ikväll blire lite girl-boyfriend mys i soffan. :) ska väll kanske tanka nån film och glo på den. får väll se..

The smile on your face



It's amazing
How you can speak
Right to my heart
Without saying a word


Where are you going?



fyfaaaaaan, har så sinnessjukt ont i högra stjärtbenet
, kunde knappt sova inatt PGA detta. Ingen aning om varför jag har så jävla ont, vet bara att jag haft såhär en gång förut också. BLÄ!


Igår höll jag på psyka med fredrik, alltså helt seriöst höll jag på dö av min egna humor, jag var så fruktansvärt rolig, ni anar inte :D jag satt och sa att fredrik hade ett

Grod/rått ansikte
Chimpans armar
Bäver bröst
älg ben!


HAHAHAAHHAHAHAHAHHA visst låter det kul?
chimpans armar! hahahaha.

You can't say no to me



Helt ointressant dag jag haft idag, så jag suger på uppdateringen.


A broken heart can't be that bad

Idag tog jag & min muppiga pojkvän en tripp till affären! När han gick hem för att göra massa hyss så gick jag hem till sandra för att umgås en stund. :) Mycket skönt att bara dyka upp där helt oplanerat & säga " ska ja va märe? " Efter det blev det bara att gå hem & leka hemmafru och laga mat.




Sedan rök jag och fredrik ihop, att han inte smällde till mig är fortfarande weird för mig, jag kallade han jävla looser och han började packa ihop alla sina saker, ;) han ville tydligen aaaaaldrig mer se mig. Sedan insåg han väll att jag är sjukt snygg. hehehe. Nu har det iaf löst sig & vi har bakat sjukt goda chokladbollar. Nu ska vi fortsätta se " My sister's keeper "

I hear you call my name

Kan ni tänka er. :) idag har jag och fredrik varit tillsammans i 5 månader.
Hur har jag stått ut? ;) strongt av mig, jag älskar dig baby!


I won't let anything happen


Saknar min lillgris :( <3 ska hämta hem henne på söndag iaf. :) LÄNGTAS!


Time is so wise



Kissie har ju gjort en bröstoperation idag, jag är sjukt nyfiken om hon förminskat eller förstorat. Såg denna bilden på hennes blogg och det ser fan ut som hon har förstorat, men då måste det ju vara nått fel på flickan ;o time will tell.

I got It from my mama

 

Denhär bilden hittade jag på mingla.nu .. jag fick helt allvarligt självmordstankar!


Work down on me

 

Denna söta lilla katt stod igår natt på min altan, jag och fredrik tog in den en stund och gosade med den, sedan släppte vi ut henne, ååh jag blev kär, så sjukt fin var hon :D


Think of me when Im dead

Min röst helt helt störd fattar inte. Jaja.. ska lägga mig i soffan nu med surkuken och glo lite på tv:n blir en unge i minuten & bigbrother. Sedan kanske man ska ge sig in för att sova?


On paper we’re a disaster

It's a love-hate relationship
You say you can’t handle it
But there’s no way to stop this now
So shut up and kiss me



I push you, and you push back
Two opposites so alike that
Everyday’s a roller coaster

I’m a bump you’ll never get over

Keep on dancing untill the world ends

 

Kvällen i kramfors var helt sinnessjuk rolig, :P folket var helt asbra och jag älskar deras dialekt. Im so gonna flytta dit. Skaru med sascha? ;-) Vi körde "sug & blås" ni vet dedär man har ett kort emellan sig? Själv så gjorde jag saker jag inte borde ha gjort, haha skämdes som en gris. ^^ men whatever. JAG ÄLSKAR KRAMFORS & JAG ÄR EN HORA :D


I can't awaken the dead

Haha vilken jävla kväll ;) jag har inte ens ord för hur sinnessjuk kvällen blev.
" sandra blöder på knät. he-he! "









Have you ever looked fear in the face

Ikväll: Sundsvall
Imorgon: Kramfors



We're gonna lose our minds tonight.

If I said I want your body now

Nu ska jag kila iväg till skönsberg för att träffa Sandra en stund : )
Sedan åker jag hem till min kära mami och stannar där tills söndag.
Uppdateringen på bloggen kommer förmodligen suga, men live with it.


Shake that shit

Jag och fredrik lekte kurragömma med hans ciggpaket, :D han visste dock inte det. så när han inte hittade sitt cigg paket började han anklaga mig & började få smått panik. herregud vad lite nikotin kan göra med människor :P löjligt. Nåja.. Nu ska jag fördriva lite tid tills bigbrother börjar.


You know I tell the truth

Här är min parfym & grejer som jag beställde :D 195:-
totally worth it, im so happy & totalt älskar sminkväskan. <3


Nobody will ever feel love

Det ser ut att bli en kryssning med Sandra & Elin i slutet på mars, :D
då kan jag lova att det blir rockstar ;)


You are my dream come true

Alltså inatt hände det nått helt sickt, jag & fredrik hade "tvingat" ilska att sova mellan oss, så vaknar jag utav att ilska ska hoppa ner & ska krypa under sängen, så bara skriker hon till, jag bara : va? så ska hon hoppa upp i soffan så skriker hon igen. Så springer hon bort mot sina leksaker.




Min första tanke var att hon hade gjort illa sig, så jag kollar alla hennes tassar, men dom verkar må bra. Så lilla ilska sitter och bara tok skakar. Jag blir helt förstörd.. Hon totalt vägrade gå mot sängen/soffan. Så vi gick ut med henne, och ute lekte hon på som vanligt, man märkte ju att hon var orolig men verkade inte ha ont.


Så gick vi in igen, så sitter hon bara i hallen & skakar, efter kanske 20 min så går vi ut med henne igen. Hon leker lite & sedan direkt när vi kommer in så börjar hon skaka. Så vi lyfte upp henne i sängen hon låg i 45 minuter och skakade innan hon somnade, sen har hon sovit där hela natten. Inte rört en fena. Imorse när jag vaknade så fick jag släpa henne ur sängen för att gå upp & äta mat & dricka vatten. Sen när vi kom ut så var hon helt normal.


Nu ligger hon en meter ifrån mig och sneglar mot sängen/soffan.
jag fattar verkligen inte vad som hände? helt sjukt ju. :(

Wishing on this star

Idag fick jag ett jävla brev som man verkligen inte vill ha, fan vad arg jag är :P jag har ialf planer på att gå till botten med detta! I will ruin your life!!! :D


It's not a thing I would change

Jag saknar mitt rockstar liv.
jag ska fan ta tillbaka det.
visst att jag är ett asshole on alcohol
men jag måste utnyttja mitt liv till max
medans jag kan, vem fan vet när det slutar?


I'm nobodys wife

Idag har jag fan varit en tråkig sur tjej hela dan, har iallafall varit ute och ridit & myst med king. :) det var härligt. Imorgon väntar en ny vecka & nya tag.

You are not for real



En liten ros med ett hål i sin själ
Som gjorde rätt men av dåliga skäl
Hon hade drömmar om status och flärd
Men hon blev slav för sitt eget begär
Hon vet inte vad hon känner för
Lågan slocknar utan tändstickor
Du är bäst nu men du var bättre förr
Våra brister gör oss till människor


Last call for alcohol

Kvällen igår var så jävla GRYM! :D fyfan vad roligt jag hade, fyfan vad sjukt pinsamma grejer jag hade för mig, fyfan vad full jag blev :D Hahhahaha, vad hände lixsom? illa nazlie ;) men vi lever bara en gång.. så all in!

 

 


This place about to blow



Now what
We're taking control
We get what we want
We do what you don't

I feel good tonigth

Ska snart dra mig ner till stan för att införskaffa lite alkohol :P
Utan det så blir fan kvällen inte lika awesome som den blir med.
Ikväll kör vi all in bitches :D

You are my hello

I want to be his favorite hello and his hardest goodbye.


It's gooing to be awesome

Utgång imorgon med Ida :D peppade tjejer? FUCK YES :D


I'm never gonna leave you



I don't want to go another day
So I'm telling you exactly what is on my mind
Seems like everybody is breaking up
Throwing their love away

I know I got a good thing right here

I'll be missing you

Paris Hilton ' Heriess


Har precis beställt denna parfym hem till mig :-D mycket bra!
Älskar den så jag är mycket glad chey nu.


Hold me close

 

Idag kommer min dag vara extremt tråkig.
har tvätt, städning, laga mat & sånt shit att göra idag.
avundsjuk? nää jag trodde väll inte det :P

 

Mamma ska komma förbi en sväng iallafall.
så det ska bli rowligt, att visa upp min håriga lägenhet.
jädra ilska alltså, helt sjukt vad en hund kan håra :(


A different lover is not a sin

I'm beautiful in my way
'cause god makes no mistakes
I'm on the right track baby
I was born this way



Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
I'm on the right track baby
I was born this way

Ain't nothing else I can need



Nobody's going to love me better
Nobody's going to take me higher
You know how to appreciate me
Nobody ever made me feel this way
I must stick with you forever

You are electric

Idag har jag fan inte gjort nått intressant, :O Bara varit med ilska & fredrik. Har precis ätit middag så snart äre dags att gå ut med herr smirre. Som förövrigt har varit SJUKT duktig med sin inkallning i 2 dagar nu, wiiiii :D Im so happy.


Did it happen when we first kissed?

Relationships don't get deep to me
Never got the whole in love thing
And someone can say they love me truly
But at the time it didn't mean a thing


 

This time was different
Felt like, I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life
Now I'm, in this condition
And I've, got all the symptoms
Of a girl with a broken heart


I can't stop, I can't

 

På fredag klockan 08:00 ska "min" läkare ringa upp mig & prata om provsvaren, kul lixsom att sitta & vänta på att få sitt dödsbesked genom telefon. Jag & ilska sitter iallafall & väntar på att våran älskling ska dyka upp här. Lite tisdagsmys sitter aldrig fel. Jag har förövrigt tagit en powernap på nån timme nu på dan så lycka till att sova inatt.


I wanna stay with you forever



Don´t you know
You keep me all together
You´re the one
That makes me want forever


You are my little lady



Vaknade upp till en strålande sol & plusgrader idag. Härligt. :D
Ska skutta in i duschen nu & sedan gå ut med ilska på en liten promenad :)

RSS 2.0