Wild wild horses

Denna dag har varit helt för mycket.
Allt har fan varit fel & gått fel.
Ska bli otroligt skönt att lämna denna lägenhet.
vill fan aldrig någonsin tillbaka hit, man tänker för mkt.


If you see him

So if you see him will you tell him that I love him,
And if you see him let him know I want him back,
If he listens say I miss him,
Everything about him,
Make sure you say I'm broken without him,
If you see him.


You are beautiful

<3

 


I want you here

Fyfan vad jag saknar dig underbara människa <3
hade gjort allt för att du skulle vara hos mig just nu.


The one you shouldn't hurt at all



You always break the kindest heart
With a hasty word you can't recall, so
If I broke your heart last night
It's because I love you most of all...

Why are you not here?


Såklart så var jag tvungen att bryta ihop idag när jag var ensam. Som tur var så ringde mamma nästan precis så jag hade någon att prata med. Detta är sinnessjukt, det har snart gått 3 veckor och det har inte hänt ett jävla skit. Man är fortfarande lika ovetandes. 


Rädslan att aldrig få reda på vad som hänt är ständigt och gnager på mig, hur fan ska man kunna bearbeta och försöka förstå något som man inte ens vet? USCH! ta mig ifrån denna jävla äckel värld.


Älskade lilla hjärta. Vart är du? :(


How Im suposed to breath?

När fan ska man få svar på någonting? :(
this is killing me.

Why did you leave?



I miss him, It's not waves, it's constant. All the time!


I wanna know the truth

 

Ni anar inte hur gärna jag bara vill lägga mig under täcket och stanna där föralltid. Det värsta är att ingenting blir bättre. Det skulle inte hjälpa mig & defenetivt inte fredrik. Inbillar mig att om jag lägger mig där och kopplar bort verkligheten så ska det inte göra lika ont.

 

Jag vill inte vara med om denna smärta något mer. Jag orkar inte. Jag saknar fredrik varje dag, hela tiden. Enda anledningen till att man försöker fortsätta leva är för att man hoppas att han kommer tillbaka, att man hoppas på svar! Även fast jag gör saker så tänker jag på honom hela tiden. Det går inte en minut utan att han finns i huvudet på mig. i början ville jag inte göra något, nu vill jag helst göra saker hela tiden för att det gör så jävla ont att bara sitta & tänka.

 

Gick iväg till sandra förut för att jag skulle hämta min cykel. På vägen dit gjorde jag allt för att inte tänka. På vägen hem i "korstabacken" så började jag tänka, började tänka på när fredrik var så löjligt full & han gick och klängde på mig för att kunna gå riktigt, så fick han gå själv och ramlade. Jag blev så less på hom samtidigt som jag bara asgarvade och tyckte han var en liten fjortis. mitt lilla hjärta.. detta är helt sjukt.


Usch, jag saknar dig så sinnessjukt mycket :(
världens finaste kille, please come home again.


Now it's to late

Snygging, ;-) igår när jag klippte ilskas klor va hon helt insane!


Will you remember love?

 

 

 

 

 

 

Har man tråkigt kan man ta med sig sina favorit skor och fota dom. Allt för att slippa tänka på allt jobbigt och för att slippa att börja packa. Om tre veckor flyttar jag från korsta, vilket känns skönt men samtidigt jobbigt.


I wanna be where you are

 

I have lost the will to fly
With broken wings I can´t even try
I have lost my belief.


I wanna make you mine

" Allt detta ska ha någon sorts koppling till skulder dem emellan, både relaterat till pengar och droger. Personen som letar efter Fredrik ska vara någon som funnits med i hans "tidigare liv" och är även involverad i sökandet efter honom, kanske till och med finns med i denna grupp. Fredrik själv ska vara vid liv och vid god hälsa, men ...kommer inte uppge för någon annan än dem han vistas hos (som mediumet såklart inte kunde tala om vilka de är) var han befinner sig och kommer troligtvis inte heller att dyka upp inom den närmsta framtiden då hotet gentemot honom är allt för påtagligt och skrämmande. Mediumet uppskattar att Fredrik skall finnas inom en 30 mils radie med Sundsvall som utgångspunkt. "




Något medium har tydligen sagt detta.. Jag vet faktiskt inte vad man ska tro. Man vill fortsätta hoppas på det bästa, men detta känns så långt ifrån fredrik så det går inte ens att tro på det lite. Som jag känner fredrik skulle han aldrig klara av att hålla sig borta från sin familj utan att säga ett ord.. Det går inte ihop i mitt huvud. Samtidigt kan jag inte sluta tänka på det, tänk om.........



Jag saknar dig älskade lilla du.

More more, look at me

 

Jag & min underbara dotter tog idag en liten tripp ner till stranden, hon vart mycket lycklig. Hon älskar att bada mer än nått annat... typ :) Jaga katter är ju roligast av allt. Och sen att reta mig till gallfeber är också en favorit syssla.

 

Min andra dotter Missy var också ute och myste i solen, dock ville hon inte följa med hela vägen ner till vattnet. Hon är en badkruka. Men vacker som få!


Keep doing your thing

I know you didn't
bring me out here to drown

so why am I 10 feet under and upside down
barely surviving has become my purpose
cause I'm so used to living underneath the surface

if I could just see you
everything will be alright
if I see you
the storminess will turn to light



 

Fyfan vad jag saknar min fredrik. Jag är expert på att rymma från saker, hitta vägar att komma ifrån jobbiga saker. Men detta går inte att rymma ifrån, tro mig jag har försökt... jag är fast i detta jävla helvete.

 

Jag vet att jag inte är ensam, men jag känner mig så fruktansvärt ensam.. Ingen av mina närmsta känner fredrik på det sättet jag gör, vilket gör att jag känner mig ensam. Jag önskar dom kände honom så dom verkligen förstod vad jag pratade om.


Soon I am gone and forgotten



Emptiness and regrets

These walls are filled with anger
The season's at a changing state
I'm panic in slowly
Not yet, not yet…


I will never be the same

Dessa två veckor har varit dom värsta i mitt liv, man har absolut noll koll på vad som hänt om dagarna. Allt har bara blivit som en smet.. Allt man tänker på är vart fredrik är. Hjärnan är på helvarv hela tiden så man är konstant trött i huvudet.



I wanna listen to the truth

Vad hade jag gjort utan min soulmate decibell?
kraschat för längesen. I love you my best friend.


I'm falling to pieces


Vad jag än gör, vart jag än är, du är allt jag tänker på.


What im gonna do?



I'm still alive but I'm barely breathing

Just prayed to a god that I don't believe in
Cos I got time while he's got freedom
Cos when a heart breaks no it don't break even

Empty promises will wear




Tell them I was happy
And my heart is broken
All my scars are open
Tell them what I hoped would be
Impossible, impossible
Impossible, impossible

Falling out of love is hard
Falling for betrayal is worst
Broken trust and broken hearts
I know, I know

Complete lyrics: http://www.directlyrics.com/shontelle-impossible-lyrics.html


I wanna be with you

Denna ovisshet är hemsk, att inte kunna hjälpa till på något sätt, man får bara sitta och vänta & hoppas att man ska få svar på sina frågor. Man vet inte hur man ska hantera alla känslor som man känner.


Jag vet att det förmodligen sitter en hel del människor som tycker jag är helt sjuk som är ute och umgås med mina vänner osv. Innan ni har suttit i min situation så yttra er inte ens. Alla hanterar vi sorg & smärta på helt olika sätt och just nu behöver jag komma bort från det & bara stänga av.. jag orkar inte må såhär fruktansvärt dåligt längre, det håller på att ta död på mig.


Allt jag gör påminner mig om fredrik, jag klarar inte ens vara hemma i min lägenhet för jag bara ser oss göra allt vi har haft för oss där. Saknar att ligga i sängen & bara mysa, saknar höra hans röst, saknar att han alltid tryckte sina pekfingrar i mina revben så man inte kunde göra annat än ligga och asgarva, saknar hans söta lilla min när han bet sig i läppen, saknar hans röst när han säger "myra", Jag saknar precis allt med honom.. saker som gjorde honom så fruktansvärt speciell.




Smärtan jag har för att inte veta vart du är eller vad som hänt är helt sjukt jobbig. Tanken att bara ge upp allt slår mig flera gånger om dagen. Hade jag första dagen på skolan vetat att du skulle orsaka denna smärta hade jag fortfarande valt dig, du har gett mig så otroligt lyckliga månader att jag tar vilken smärta som helst för dig.


I just wan't you home again




Jag vet faktiskt inte om jag skrivit någon gång, men jag kallade alltid fredrik för min säl. I mitt huvud så ser jag en tecknad söt liten säl, dom är så otroligt bedårande och därför valde jag att kalla honom för sälen. Så det var ett fint smeknamn & inte ökennamn enligt mig.


Någon vecka innan allt detta så hade vi en diskussion, vi pratade om att han inte gillade att jag kallade honom för " sälen " han sa att han tog det som nått negativt, så förklarade jag min version, att jag tycker sälar är bedårande och tänker endast på det.


Hursomhelst så kom vi in på om vi någonsin sett en säl, jag var helt övertygad om att det inte ens fanns sälar i sverige, jag vart helt chockad. Under mina 21 år hade jag aldrig sett en säl. Och när han sa att det fanns i sundsvall så var jag övertygad om att han hittade på.


2-3 dagar efter hans försvinnande sitter jag & min syster nere vid hamnen vi hade varit ute och letat efter honom tillsammans med ett gäng andra.. jag sitter och kollar ner i backen, så säger micha " vad äre där? är det en fisk?? .. näää... det är ju en säl "


JA! jag såg en säl.. och det första jag tänkte på var att jag ville ringa fredrik och berättat att jag sett en säl. Ni får tycka att jag är hur konstig som helst, men jag ser fortfarande det som ett tecken... men jag vet inte vad det betyder. Jag vet bara att slumpen att se en säl i detta sammanhang är ungefär lika med noll. Jag saknar dig min underbart fina lilla älskade säl.

You belong with me

I broke all of the rules, and baby.. I did it for you.

 

Jag känner mig som världens sämsta flickvän, som världens sämsta människa. är ni nöjd nu? var det detta ni ville få mig att känna? att jag inte räckte till? att allt detta är mitt fel? att jag kunde göra mer?

 

Just nu är jag helt död inombords, jag stänger av allt, jag orkar inte känna, jag orkar inte gå igenom denna smärta igen. Och att inte veta vad som hänt eller vart han är gör allting så jävla svårt. Jag vill inte tappa hoppet men samtidigt har jag redan gjort det?

 

Jag kan inte sluta tänka på hans otroligt fina familj som går igenom detta. Jag har bara haft honom i mitt liv i 8 månader och mitt hjärta är helt förstört. Jag vill inget annat än att få dom slippa denna smärta som min familj redan gått igenom. Jag kan bara säga att jag är otroligt lycklig att jag fått lära känna & älska denna kille.

 

Ni har världens finaste bror & son och det får ni aldrig någonsin glömma.
Han skulle gått genom eld för er 100 gånger om.


RSS 2.0